line decor
      Deutsch    English    espanol    Esperanto    francais    italiano    Nederlands    portuguese
line decorLeia Lulu.com
Welkom!

Welkom bij Leia Lulu.com.

Ik, Leia Lulu, verhuur en verkoop Commercieel en Residentieel afgezette eilanden en Vastelandgoeden in in-wereld. Ik verkoop en verhuur ook regio's die als zowel Residentieel als Commercieel.

Ik begon in Augustus 2005 met het verkopen en verhuren van land in in-wereld, dit was kort na het aanschaffen van mijn Eerste Landgoed in een hoek van Garuda. Vanaf die tijd, heb ik mijn makelaars kantoor opgebouwd en ontwikkeld en heb ik geholpen bij het ontwikkelen van MVRentweb, een database systeem dat speciaal ontworpen is om me te helpen met het beheren van mijn land. Ik gebruik het om mijn huurders en percelen op eilanden en vasteland Sims bij te houden. Het houdt ook mijn winkel leases op primbasis en de tier betalingen van mensen die gedeeltes van mijn eilanden bezitten bij.

Het systeem is nog maar net publiekelijk uitgebracht door Ben Fassbinder, zodat men dit kan gebruiken. Het syteem kan gebruikt worden voor verkoop en verhuur, op het vasteland of op eilanden, voor percelen of voor prims.

Stuurt u mij gerust een IM indien u vragen heeft over het verkoop of verhuur proces.


Ik wens u een geweldig in-wereld!

Leia Lulu
|   FAQ   |   Suggesties   |   Prospectus   |   Contacten   |Waarom huur
de voordelen van huurland

Waarom koop
de voordelen van kopen land

MVRentweb.com
Leer meer over hoe u kunt beginnen het zelfde Webhulpmiddel te gebruiken dat Leia Lulu gebruikt om haar zaken te beheren.